شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: محققان توصیه می‌کنند: برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات، آنها را بیش از حد نپزید.

سبزیجات را بیش از حد نپزید

به گزارش ایسنا، پخت و پز درست سبزیجات می‌تواند به حفظ تمامی مواد مغذی آنها کمک کند. از طرف دیگر طبق گفته متخصصان، پختن زیاد سبزیجات می‌تواند باعث از بین رفتن ویتامین‌ها و مواد مغذی ارزشمند آن شود.

محققان آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی، توصیه‌هایی را در خصوص پخت سبزیجات ارائه داده‌اند:

- به جای آن که سبزیجات را در آب خیس کنید، از یک برس نرم و آب برای تمیز کردن محصولات با پوست ضخیم استفاده کنید، زیرا خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی آن در آب حل شود.

- به جای پختن سبزیجات در آب، آنها را بخار پز کنید.

- اگر سبزیجات را درآب طبخ می‌کنید، آب آن را نگه دارید تا در غذاهای دیگر استفاده کنید.

- طبخ سبزیجات در مایکروفر بهتر است، زیرا زمان پخت کوتاه‌تر می‌تواند به حفظ ارزش غذایی آن کمک کند.

کد خبر 216872
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز